Antena 3 CNN Actualitate Inedit Femeia din Iași se simțea rău și s-a dus la medic. Specialistul a încremenit când a văzut ce apare pe radiografie. „Dumnezeule, e de 30 de ani acolo!” (FOTO)

Femeia din Iași se simțea rău și s-a dus la medic. Specialistul a încremenit când a văzut ce apare pe radiografie. „Dumnezeule, e de 30 de ani acolo!” (FOTO)

Femeia din Iași se simțea rău și s-a dus la medic. Specialistul a încremenit când a văzut ce apare pe radiografie. „Dumnezeule, e de 30 de ani acolo!” (FOTO)
20 Noi 2019   •   10:57

Femeia din Iași se simțea rău și s-a dus la medic. Specialistul a încremenit când a văzut ce apare pe radiografie. 

Se afla în corpul ei de 30 de ani. Este vorba de un ac medical.

Totul a început în 1990, când din cauza unei sarcini extrauterine cu peritonită, i-au fost extirpate o trompă şi un ovar, fiind operată de dr. Doina Iancu, de la Maternitatea „Elena Doamna“, care „a intrat în panică, fiind peritonită“, femeia bănuind că acul i-a fost uitat în urma intervenţiei chirurgicale. „Când m-a deschis, a intrat în panică, m-a lăsat cu asistenta şi cu un doctor rezident şi «a fugit» după exprimarea asistentei, fiind anesteziată local, eu am auzit tot ce se vorbeşte. A venit după câteva minute cu un doctor mai în vârstă şi i-a explicat cu amănunte doamnei doctor Iancu cum să procedeze“, se menţionează în reclamaţia femeii către Colegiul Medicilor, potrivit Ziarul de Iași.

Aceasta mai povesteşte că în anul 2013 a căzut „amorţită, paralizată pe moment“, fiind dusă la Spitalul „Sf. Spiridon“, unde în urma unei radiografii s-a constatat că există un „corp străin ascuţit şi subţire“, vizibil foarte clar, confirmat şi de medicii de la alte două spitale unde a ajuns în acea seară, indicând că este „un ac medical care a migrat între oasele bazinului“. Femeia mai spune că aceasta a fost singura operaţie suferită în cursul vieţii şi că a mai fost consultată de alţi doi chirurgi care susţin că este vorba despre un ac chirurgical în abdomen.

×
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close