Femeia făcea amor zilnic, dar și-a distrus sănătatea. Ce au descoperit medicii la un simplu control: ”N-o să mai las pe nimeni să mă atingă!”

30 Dec 2019   •   13:30
Femeia făcea amor zilnic, dar și-a distrus sănătatea. Ce au descoperit medicii la un simplu control: ”N-o să mai las pe nimeni să mă atingă!”

O tânără care făcea amor zilnic, uneori chiar de mai multe ori în 24 de ore, a simțit dintr-o dată că ceva era în neregulă, așa că a decis să meargă la medic. Specialistul a rămas fără cuvinte când a aflat ce obiceiuri are fata.  

Nunu a a ajuns la medic cu dureri cumplite. Problema ei nu era recentă, dar evoluase treptat în ultimele săptămâni. Tânăra a participat la e emisiune TV, ”The Sex Clinic”, în care pacienții primesc sfaturi medicale gratuite de la specialiști. Atuncă când făcea amor, partenerul ei îi tot spunea că nu se putea apropia de zona ei intimă, din cauza mirosului neplăcut. Dar asta n-o deranja deloc. Problema ei adevărată a apărut atunci când a apărut durerea.

”Așa mi-am dat seama că se întâmpla ceva acolo, simțeam și eu mirosul urât, dar nu am băgat în seamă”, a spus ea.

După ce a ascultat-o cu atenție, medicul a început să-i pună întrebări. Când au ajuns la capitolul igienă și îngrijire, răspunsurile lui Nunu au fost absolut șocante. Tânăra a recunoscut că în timpul dușului nu își atingea zona intimă, așa că o igienă corespunzătoare era practic inexistentă. Lipsa ei de grijă plus simptomele tinerei au făcut-o să ajungă infectată cu vaginoză bacteriană.

Când a înțeles că și-a făcut rău singură, Nunu a jurat că își a schimba total viața.  „Nu mai las pe nimeni să mă atingă, cel puțin o perioadă. Mă spăl de două ori pe zi, așa cum mi-a spus medicul. Nu voi mai repeta greșeala”, a spus Nunu.

sati
x close