Antena 3 CNN Actualitate Inedit Florin nu are mâini, dar asta nu l-a împiedicat nicio clipă să muncească. Povestea incredibilă a unui supraviețuitor

Florin nu are mâini, dar asta nu l-a împiedicat nicio clipă să muncească. Povestea incredibilă a unui supraviețuitor

Actorul Mihai Bendeac a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu un tânăr fără mâini care nu a renunțat nici la muncă și nici la lupta continuă pentru supraviețuire.

Florin nu are mâini, dar asta nu l-a împiedicat nicio clipă să muncească. Povestea incredibilă a unui supraviețuitor
Sursa foto: Foto: Facebook
26 Ian 2020   •   13:56

„Ajutoare sociale ziceți ? Ia uitați-vă aici.

Vreau sa distribuim asta pana ajunge la băiatul din imagine. Vreau să-l felicităm cu toții și eventual sa ne anunțe când și cum muncește ca sa comandam și noi. Mi-ar plăcea o discuție cu el!

Poza este preluată de la Ion Gologan”, a scris actorul alături de mai multe fotografii cu Florin.

Tânărul care se pregătea să livreze mâncare cu bicicleta este Florin Buricea! Un suporter al celor de la Dinamo care pe 29 martie va împlini 35 de ani. Povestea acestuia de viață este una incredibilă. „Juca fotbal în curtea blocului și copiii au dat mingea într-un post de transformare a curentului electric. Băieții mai mari l-au obligat să intre ca să scoată mingea. El nu a vrut, dar nu a avut încotro. Înăuntru s-a electrocutat și și-a pierdut ambele mâini! Florin e ambițios și niciodată n-a avut nevoie de atenție specială”, povestea mama lui Florin, potrivit Libertatea.
 

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close