x close

Frumoasa profesoară de istorie făcuse pasiuni nefirești pentru unii din elevii săi. Cu cinci dintre ei a făcut și amor nebun. Într-o zi, însă, unul dintre ei a vrut să o părăsească

04 Dec 2019   •   10:35
Frumoasa profesoară de istorie făcuse pasiuni nefirești pentru unii din elevii săi. Cu cinci dintre ei a făcut și amor nebun. Într-o zi, însă, unul dintre ei a vrut să o părăsească Foto: Facebook

Frumoasa profesoară de istorie făcuse pasiuni nefirești pentru unii din elevii săi. Cu cinci dintre ei a făcut și amor nebun. Într-o zi, însă, unul dintre ei a vrut să o părăsească. Iar atunci cruntul adevăr a ieșit la iveală. 

Fiona Viotti, 30 de ani, care era nepoata fostului antrenpr de rugby Nick Mallett, era profesoară la una din școlile de elită din Africa de Sud. Despre ea s-a aflat că a întreținut relații secuale cu elevi din Bishops Diocesan College, din Cape Town, între 2013 și 2019. 

Adevărul a ieșit la iveală, după ce unul din elevi, în vârstă de 18 ani, a pretins că a avut o intensă relație sexuală cu profesoara, dar că a ajuns să devină foarte posesivă în momentul în care a vrut să-i pună punct. 

Viotti, care era și antrenoare a echipei de polo a colegiului, a demisionat în luna octombrie, cu doar câteva zile înainte ca scandalul să devină public.

Ancheta a scos la iveală că elevii-țintă pentru ea erau cei care aveau peste vârsta în care puteau să-și dea acordul. 

Aventurile au avut loc atât înainte, cât și după ce s-a căsătorit cu Pavo Viotti, în 2018. De asemenea, profesoara a și făcut câteva filmulețe explicite, care au circulat prin școală și în mediul online, dar nu se știe încă dacă ea a fost cea care le-a trimis, scrie Daily Mail. 

Pentru că a încălcat codul etic, Fiona Viotti nu va mai preda niciodată. 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati