Antena 3 CNN Actualitate Inedit Fusese angajat să îndeplinească o fantezie erotică inedită a unui client, dar a greșit adresa. Ce a urmat este demn de un film de comedie

Fusese angajat să îndeplinească o fantezie erotică inedită a unui client, dar a greșit adresa. Ce a urmat este demn de un film de comedie

Un bărbat care fusese angajat să îndeplineacă o fantezie erotică neobșnuită unui client a fost declarat nevinovat, după ce a greșit adresa.

Fusese angajat să îndeplinească o fantezie erotică inedită a unui client, dar a greșit adresa. Ce a urmat este demn de un film de comedie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Iun 2020   •   11:05

Terrence Leroy, din Sydney, și asociatul său, s-au prezentat într-o dimineață, din luna iulie a anului trecut în Goolgowi, o localitate rurală din Noul Wales de Sud, înarmați cu macete pentru a îndeplini visul erotic al clientului, care îl contactase pe Facebook. 

La rândul său, bărbatul în casa căruia intraseră a crezut că este un prieten care obișnuia să vină dimineața să-i prepare cafeaua. Dar când intrușii au anunțat numele clientului său, omul care se afla încă în pat a aprins lumina și a dat peste cei doi indivizi înarmați. 

Realizând greșeala, cei doi și-au cerut scuze și i-au strâns mâna bărbatului. În timpul procesului, avocatul lui Leroy a spus că nu au intenționat nici o clipă să-l intimideze. „Era un contract comercial prin care trebuia să-l lege și să-l lovească pe bărbatul pe jumătate dezbrăcat cu o mătură”. 

După ce și-au cerut scuze, cei doi au plecat și au ajuns la adresa corectă, însă aici au fost în scurt timp ridicați de polițiști. 

Dacă prestația celor doi ar fi fost bună, clientul urma să plătească 5.000 de dolari australieni.

 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close