Antena 3 CNN Actualitate Inedit Fusese domnișoară de onoare la nunta surorii sale, dar când a ajuns acasă a început coșmarul pentru ea: „Totul a durat o oră și jumătate” (FOTO)

Fusese domnișoară de onoare la nunta surorii sale, dar când a ajuns acasă a început coșmarul pentru ea: „Totul a durat o oră și jumătate” (FOTO)

Fusese domnișoară de onoare la nunta surorii sale, dar nu avea nici cea mai vagă idee că noaptea se va sfârși cumplit pentru ea.

Fusese domnișoară de onoare la nunta surorii sale, dar când a ajuns acasă a început coșmarul pentru ea: „Totul a durat o oră și jumătate” (FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook/Jessica Gittings
04 Iun 2020   •   11:49

Când a ajuns acasă, Jessica Gittings a fost bătută cu bestialitate de iubitul său, Aaron Williams, care a acuzat-o că a flirtat la nuntă. 

Coșmarul tinerei a durat o oră și jumătate, rămânând cu semne în urma brutalității. 

După ce bărbatul de 25 de ani a fost condamnat, Jessica a mărturisit: „Timp de trei ani am suferit cu acest lucru narcisist și psihotic a unei persoane care a preluat controlul total asupra vieții mele și care m-a dus în punctul în care mi-am dorit să mă sinucid. A țipat la mine și m-a acuzat că l-am înșelat, că l-am mințit și că l-am lucrat pe la spate cu un membru al familiei. M-a bătut timp de o oră și jumătate, m-a călcat pe cap până am rămas cu amprenta pantofului pe față și un dinte ciobit.

M-a lovit în șold fără oprire știind că e un punct slab pentru mine. Nu mi-a fost niciodată atât de frică, încât să mă tem pentru viața mea”.

 

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close