Google Maps spulberă misterul. Cum a ajuns un avion de mari dimensiuni pe fundul unui lac din SUA

de A.M.P    |    24 Feb 2016   •   18:04
Google Maps a deslușit misterul care planează asupra unei imagini controversate apărute pe Internet: silueta unui avion de mari dimensiuni, pe fundul unui lac din SUA.

Captura foto din Google Maps, care a devenit virală pe Internet, pare că surprinde o aeronavă cu două motoare scufundată în Lacul Harriet din Minneapolis, SUA.

Chiar dacă oficialii au afirmat că nu a existat niciun accident aviatic în zonă în istoria cunoscută a SUA, pasionații de conspirații s-au întrecut în a găsi explicații pentru prezența acelui avion în lac.

Susan Cadrecha, o purtătoare de cuvânt a Google Maps, a explicat pentru Minneapolis Star Tribune că poza cu pricina este foarte probabil să fi fost făcută în același timp când deasupra lacului zbura un avion, scrie mirror.co.uk.

Satelitul, care face capturi foto pentru Google Maps, a fuzionat cele două imagini și a făcut să pară că pe fundul lacului se află un avion.

"Pe scurt, fiecare imagine de tip satelit pe care o vedeți pe hartă este de fapt o compilație a mai multor imagini!, a spus Susan Cadrecha.

Parteneri
x close