Antena 3 CNN Actualitate Inedit Gospodăria bărbatului dintr-o comună din Bistrița a fost inundată. Când apele s-au retras, omul a făcut o descoperire șocantă. „Erau peste tot”

Gospodăria bărbatului dintr-o comună din Bistrița a fost inundată. Când apele s-au retras, omul a făcut o descoperire șocantă. „Erau peste tot”

Gospodăria bărbatului dintr-o comună din Bistrița a fost inundată. Când apele s-au retras, omul a făcut o descoperire șocantă. „Erau peste tot”
Sursa foto: Foto: timponline.ro
18 Iun 2019   •   15:35

Gospodăria unui bărbat din comuna bistrițeană Nușeni a fost inundată în urma ploilor torențiale. La scurt timp după ce apele s-au retras, bărbatul a făcut o descoperire șocantă.

În curtea sa se afla un morman de oase umane. 

„La data de 17 iunie a.c., un bărbat din Nușeni a sesizat faptul că în curtea locuinței, în urma precipitațiilor în seara de 16 iunie a.c., au ieșit la suprafață mai multe fragmente osoase. La fața locului, polițiștii și reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Bistrița-Năsăud au găsit mai multe fragmente osoase de origine umană cu un grad ridicat de degradare. La o primă examinare, s-a stabilit faptul că fragmentele osoase ar avea o vechimea de 50-60 ani și ar aparține unei persoane cu o vârstă de peste 20 de ani. Fragmentele de oseminte au fost ridicate și transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru examinare, iar polițiștii continuă cercetările pentru ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat al Poliției, potrivit timponline.ro

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close