Antena 3 CNN Actualitate Inedit Îngropați pliculetele de ceai în grădină. E miraculos ce se va întâmpla apoi

Îngropați pliculetele de ceai în grădină. E miraculos ce se va întâmpla apoi

Pliculete de ceai în grădina? Nu vei mai arunca pliculetele de ceai! Aveți un colt verde și vă place să vă petreceți după-amiaza în grădină? Iată sfatul perfect pentru tine. De obicei, aruncăm pliculetele de ceai imediat după preparare. Sunt multe deșeuri, dar există câteva motive pentru care pliculetele de ceai folosite pot face o diferență mare în grădina ta!

Îngropați pliculetele de ceai în grădină. E miraculos ce se va întâmpla apoi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Dec 2019   •   09:15

Pliculete de ceai în grădina. Grădină

Cultivarea unei bucăți întregi de semințe poate fi dificilă. Motivul este că majoritatea semințelor nu germinează niciodată, în ciuda întregii iubiri și grijă pe care le oferiți. Din fericire, am găsit o metodă foarte ușoară pentru a vă transforma grădina într-un adevărat paradis al plantelor. Trebuie doar să îngropi un plic de ceai folosit în pământ.

Nutriție suplimentară

Adăugând plicuri de ceai în solul din grădină, oferiți nutriție suplimentară. Frunzele de ceai conțin tanin și nutrienți care servesc ca îngrășământ natural pentru sol. Plicul în sine este fabricat din fibre din tulpina plantei abaca, care este un tip de plantă cu banane. Ceaiul se va dizolva cu ușurință în sol și va oferi un mediu sănătos pentru ca florile și plantele să crească.

Continuarea aici.

×
Parteneri
x close