Antena 3 CNN Actualitate Inedit Își invitase mama la restaurant. După câteva zile, bătrâna a murit. Bărbatul a rămas uimit când a primit un plic chiar de localul unde au luat cina. A început să plângă când a văzut ce este acolo

Își invitase mama la restaurant. După câteva zile, bătrâna a murit. Bărbatul a rămas uimit când a primit un plic chiar de localul unde au luat cina. A început să plângă când a văzut ce este acolo

Își invitase mama la restaurant. După câteva zile, bătrâna a murit. Bărbatul a rămas uimit când a primit un plic chiar de localul unde au luat cina. A început să plângă când a văzut ce este acolo
Sursa foto: Foto: Pexels.com
13 Feb 2018   •   10:50

Trebuiau să sărbătorească 21 de ani de căsătorie, dar soția a făcut un gest incredibil. I-a spus soțului să o scoată la restaurant, în locul ei, pe mama lui, pe care nu a mai apucat să o vadă în ultima vreme.

Bărbatul a fost de acord și și-a sunat mama, care a fost extrem de încântată de invitație. Bătrâna avea părul aranjat și îmbrăcase cea mai bună rochie, cea pe care o mai purtase la ultima aniversare a căsătoriei ei. Ajuși la restaurant, mama și-a luat fiul la braț. La brațul acestuia, afișa atâta mândrie de parcă ar fi fost cea mai importantă femeie din restaurant.

Așezându-se la masă, bărbatul a cerut meniul. Bătrâna nu mai vedea decât literele foarte mari, așa încât bărbatul a început să-i lectureze chiar el meniul. În acest timp, a surprins-o privindu-l cu drag și cu nostalgie: „Așa obișnuiam să-ți citesc și eu ție meniul când erai mic”, i-a zis mama. “Acum a venit momentul ca tu să te relaxezi și să-mi permiți să-ți întorc favoarea”, i-a replicat bărbatul.

Au vorbit câte în lună și în stele, iar la final bătrâna și-a rugat fiul ceva. I-a zis că i-ar plăcea să mai iasă doar ei doi, dar cu următoarea ocazie și-ar dori să lanseze ea invitația. Bărbatul i-a făcut această promisiune bătrânei.

La câteva zile, bătrâna a făcut un atac de cord și a murit. La scurt timp, bărbatul a primit un plic din partea restaurantului unde cinase cu mama lui. Era copia unei note de plată… o notă pe care mama sa o plătise în avans. Alături, era un bilet scris de femeie, în care aceasta îi spunea că a achitat nota următoarei cine la restaurant, iar în eventualitatea în care ea nu va mai putea fi prezentă, să meargă cu soția lui, scrie bzc.ro.

×
Subiecte în articol: scrisoare gest incredibil restaurant
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close