”L-am cunoscut într-o noapte și totul s-a schimbat. Am făcut amor și am văzut că mă tratează ca pe o zeiță. Îl iubesc mult, însă ceva din trecutul meu teribil mă face să renunț la el”

21 Sep 2019   •   00:09
”L-am cunoscut într-o noapte și totul s-a schimbat. Am făcut amor și am văzut că mă tratează ca pe o zeiță. Îl iubesc mult, însă ceva din trecutul meu teribil mă face să renunț la el”

Tânăra l-a cunoscut într-o noapte și totul s-a schimbat. A făcut amor și și-a dat seama că o tratează ca pe o zeiță. Îl iubește enorm, însă ceva din trecutul ei teribil o face să renunțe la tot.

”Fac amor pasional cu noul meu bărbat, doar că trebuie să ne întâlnim în secret. Eu obișnuiam să ies cu fratele său. Fostul meu iubit are acum 24 de ani și când ne-am întâlnit pentru prima oară, m-am simțită flatată pentru că a spus că îi place cum mă îmbrac, însă nu mi-a luat mult timp să-mi dau seama că are interese ascunse.

Am fost naivă la început, dar pe măsură ce timpul a trecut, el a devenit din ce în ce mai posesiv și mai rău.Ne-am despărțit după ce m-a văzut vorbind cu un tip de la școală într-o noapte. M-a acuzat că am înșelat.

El m-a împins pe un perete și a încercat să mă sugrume, așa că i-am spus că am terminat.

Mă cutremuram de frică - dar tocmai se îndepărta.

Am ieșit cu doi tipi după aceea și am făcut amor cu ei, dar, într-o noapte, m-am întâlnit cu fratele mai mare al fostului meu. 

El a spus că nu îi place prea mult fratele său și că sunt foarte diferiți. M-a invitat apoi la cină.

Am făcut amor când ne-am întors la apartamentul lui și m-a tratat ca pe o zeiță. Era atât de tandru și iubitor, nu era dur ca fostul meu.

Am aproape 20 acum și el are 27 de ani. Ne întâlnim de trei luni, dar dacă ar afla cineva despre noi, s-ar ivi atât de multe probleme. Știu că fostul meu ar încerca să mă oprească să-mi vadă prietenii și să-și întoarcă familia împotriva mea, chiar dacă îmi iubesc noul iubit. Nu știu ce să fac”, a spus femeia.

Sursa: The Sun.
 

Parteneri
x close