x close

”L-am cunoscut pe Tinder și m-a dus în vacanță la Paris”. Povestea de amor a acestei tinere a luat o turnură neașteptată peste noapte. ”Ce mă fac acum?”

17 Iun 2019   •   10:58
”L-am cunoscut pe Tinder și m-a dus în vacanță la Paris”. Povestea de amor a acestei tinere a luat o turnură neașteptată peste noapte. ”Ce mă fac acum?” foto: Pixabay.com

”Ne-am cunoscut pe Tinder și totul părea să meargă grozav”. Așa își începe povestea o tânără de 21 de ani, care credea că a dat marea lovitură.

Tipul, deși cu 9 ani mai mare decât ea, era frumos și bogat, iar într-o zi a invitat-o într-o vacanță la Paris.

Primele semne de întrebare au apărut imediat pentru tânăra fată.

”Venea nopțile la hotel târziu, nu voia să îl însoțesc, așa că l-am întrebat direct ce se întâmplă. Mi-a zis că a cunoscut o franțuzoaică tot pe Tinder și că făceau amor în fiecare seară. Mi-a promis că îmi va explica totul dimineață” a povestit tânăra.

Însă, surpriză. Dimineață când s-a trezit, fata nu l-a mai găsit în camera de hotel. Bărbatul își luase lucrurile și plecase.

”M-a lăsat singură în Paris, fără niciun ban în buzunar. Biletul meu de avion e la el, iar acum nu știu ce să mă fac” a povestit fata pe Reddit. 

Internauții au sfătuit-o să profite de timpul rămas în Paris, dacă tot era plătită camera de hotel, iar la final să ceară ajutorul ambasadei pentru a se întoarce acasă.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati