x close

„M-am despărțit de iubitul meu. După o lună, am întâlnit un bărbat căsătorit și am făcut amor cu el. Prima oară am regretat, dar apoi….”

14 Feb 2018   •   10:16
„M-am despărțit de iubitul meu. După o lună, am întâlnit un bărbat căsătorit și am făcut amor cu el. Prima oară am regretat, dar apoi….”  Foto: Pexels.com

„M-am despărțit de iubitul meu. După o lună, am întâlnit un bărbat căsătorit și am făcut amor cu el. Prima oară am regretat, dar apoi….”

Poveștile de dragoste nu au întotdeauna un final fericit. Iar acest lucru l-a descoperit și Miky.

Tânăra de 22 de ani s-a despărțit de iubit, însă după o lună a cunoscut la muncă un bărbat însurat.

Nu a trecut mult, iar cei doi au făcut amor, dar lucrurile au luat o turnură neașteptată.

„Numele meu este Miky și am 22 de ani. Acum un an m-am despărțit de fostul meu prieten pentru că nu mai simtețam că mă iubește și nu îmi mai oferea siguranța unei relatii stabile, De câte ori ne certam, mă trimitea la mama și am zis că e mai bine să ne despărțim și, la fix o lună, am cunoscut la noul meu loc de munca un bărbat însurat, care mi-a atras atenția și încet, încet, m-am îndrăgostit de el și m-am culcat cu el. Prima oară am regretat, dar, după, am început să țin și mai mult la el. Dar el s-a răcit de mine, postează poze cu soția și cu fetița lui și nu știu ce să cred și ce să fac”, a scris tânăra consilierului psihologic.

 

Citeşte mai multe despre:

despartire relatie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati