Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mai avea doar câteva săptămâni de trăit, așa că a decis să își ceară iubita de soție. În ziua nunții, mirele a făcut o mărturisire care i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Mai avea doar câteva săptămâni de trăit, așa că a decis să își ceară iubita de soție. În ziua nunții, mirele a făcut o mărturisire care i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Mai avea doar câteva săptămâni de trăit, așa că a decis să își ceară iubita de soție. În ziua nunții, mirele a făcut o mărturisire care i-a lăsat pe toți fără cuvinte
20 Sep 2018   •   17:37

I s-a spus că mai are doar câteva luni de trăit, după ce a fost diagnosticat cu cancer de măduvă, așa că Jack Kane, 23 de ani, a decis să se căsătorească cu iubita sa, Emma Clarke.

Tânărul a rugat o asistentă să-l ajute să se dea jos din scaunul cu rotile, pentru a-i putea adresa marea întrebare femeii iubite.

Cei doi erau împreună de trei ani, iar ceremonia a avut loc la opt zile, după ce bărbatul a primit cruntul diagnostic, chiar în spitalul din Middlesbrough, unde era internat de câteva zile.

„Mereu mi-am dorit să mă căsătoresc cu ea, ne știam de aproape zece ani și eram împreună de trei. Din ziua în care am văzut-o, am știut că vreau să fiu cu ea”, a declarat bărbatul, potrivit Mirror.

În timp ce se pregătea și pentru nuntă, bărbatul a mai făcut o biopsie pentru o viitoare operație. Doar că la ultima scanare, tumoarea dăduse înapoi, iar în timpul testelor s-a dovedit că nu fusese vorba deloc de cancer.  

Tânărul a aflat că suferă de boala Devic, o afecţiune rară a sistemului nervos central, ce afectează predilect maduva spinării, așa că atunci când perechea s-a prezentat la recepția pentru nunta lor, Jack a ținut să dea vestea bună și invitaților, care au rămas muți de uimire.

„Se pare că în final nu voi muri”, a început tânărul, care le-a mulțumit tuturor că au venit la petrecerea lor.

„Picioarele mele poate nu-și vor mai reveni niciodată, dar sunt oamenii care o duc mai rău ca mine. nu voi fi învins de nimic”, a spus cu optimism tânărul.

 

×
Subiecte în articol: cancer
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close