Maria avea 23 de ani și era polițistă. Tânăra a fost găsită moartă în sediul secției în care lucra, după ce superiorul ei a obligat-o să facă acest lucru! Rudele sunt în stare de șoc!

de A.M.P    |    28 Noi 2019   •   10:35
Maria avea 23 de ani și era polițistă. Tânăra a fost găsită moartă în sediul secției în care lucra, după ce superiorul ei a obligat-o să facă acest lucru! Rudele sunt în stare de șoc! Galerie foto (2) Foto: social media / east2west news

Maria avea 23 de ani și era polițistă de puțin timp, la o secție din orașul Soci, Rusia. Povestea ei face înconjurul lumii după ce tânăra s-a sinucis cu arma din dotare, chiar la locul de muncă, după ce a fost obligată să lucreze cu un coleg care o abuzase sexual, scrie Mirror.

Maria Klochkova s-a împușcat în cap în sediul secției de poliție din Soci, unde lucra, după ce superiorul ei a obligat-o să muncească cu un coleg care o agresase sexual, deși știa ce se petrecuse între cei doi.

După moartea tinerei polițiste a fost demarată  o anchetă, iar oficialii din conducerea Poliției au încercat să demonstreze că Maria suferea de probleme mentale și din această cauză s-a sinucis.

Familia Mariei Klochkova respinge această ipoteză și acuză Poliția că încearcă să mușamalizeze tragedia. „Nu îl denunțase pe cel care a violat-o pentru că nu voia să-și distrugă cariera și nu voia ca toată lumea să afle prin ce trecuse. A făcut o alegere greșită, așa cum au făcut multe alte tinere care au fost violate”, a spus Anna, sora polițistei.

x close