Antena 3 CNN Actualitate Inedit Marius se afla într-un avion pe ruta Birmingham-București, când a văzut ceva incredibil și cu totul neașteptat: „Îngerii există, iar eu am întâlnit unul‼”

Marius se afla într-un avion pe ruta Birmingham-București, când a văzut ceva incredibil și cu totul neașteptat: „Îngerii există, iar eu am întâlnit unul‼”

Marius se afla într-un avion pe ruta Birmingham-București, când a văzut ceva incredibil și cu totul neașteptat: „Îngerii există, iar eu am întâlnit unul‼”
Sursa foto: Foto: Facebook
20 Iun 2019   •   00:07

Marius se afla într-un avion pe ruta Birmingham-București, când a văzut ceva incredibil și cu totul neașteptat.

Bărbatul a ținut să povestească întâmplarea pe pagina sa de Facebook. Mai precis, acesta a fost impresionat de un gest simplu, dar care nu doar că a adus bucurie în sufletul cuiva, dar și multă emoție celui care a văzut cu ochii lui ceea ce s-a întâmplat.

„Ingerii exista, iar eu am intalnit unul‼ Aseara am zburat pe ruta Birmingham-Bucuresti cu compania WizzAir. Si tare as vrea sa va fac cunosc un gest care mie unul mi-a umplut sufletul de bucurie si poate pe cat de mic pare pentru unii, pe atat de urias a fost pentru mine. Pe randul 37A sta o doamna de varsta a 3 a care privea cum oamenii isi cumparau sandwich-uri si altele. La un moment dat se ridica, merge in spate(eu in general stau pe ultimul loc) si timida intreaba cat costa un sandwich, i se raspunde ca 4€ si se intoarce la locul ei si se cauta prin buzunare. La scurt timp, acest inger se intoarce din spate cu un sandwich (diferit de cele vandute, probabil sandwich-ul personal) si il intinde doamnei cu un zambet molipsitor, iar la 2 minute distanta ii aduce si un pahar de apa. Am intalnit la viata mea multe vedete (cantareti, actori, fotbalisti) insa niciodata nu am cerut sa fac poza cu vreunul...#Wizzair, te iert pentru toate intarzierile. Lumea e făcută din gesturi mici, nu din vorbe mari”, a scris Marius pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close