Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mergea pe o stradă din Vaslui, când a văzut ceva incredibil pe bordură. „Îți dau lacrimile nu alta” (FOTO)

Mergea pe o stradă din Vaslui, când a văzut ceva incredibil pe bordură. „Îți dau lacrimile nu alta” (FOTO)

Mergea pe o stradă din Vaslui, când a văzut ceva incredibil pe bordură. „Îți dau lacrimile nu alta” (FOTO)
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Mar 2019   •   13:00

Oamenii, care au mers pe o stradă din Vaslui din apropiere de cantina socială din oraș, au avut parte de o surpriză incredibilă. Și asta pentru că pe bordură era așezată în rând mâncarea primită de la școală prin program, pe care copiii au lăsat-o pentru oamenii străzii. 

În fiecare an, pe data de 20 martie, întreaga planetã marcheazã Ziua Internationalã a Fericirii. În Vaslui, aceastã zi a fost sãrbãtoritã într-un mod aparte de cãtre elevii unei scoli din oras.

Acestia si-au donat cornurile si laptele oamenilor strãzii. Micutii si-au asezat mâncarea primitã la scoalã pe o bordurã de lângã cantina socialã, pentru a putea fi luatã de cei care aveau nevoie de ea. Gestul este cu atât mai impresionant si asta pentru cã autorii lui au vrut sã rãmânã anonimi, multumindu-se doar cu gândul cã de Ziua Internationalã a Fericirii au adus zâmbetul pe chipurile celor mai nãpãstuiti de soartã, scrie vremeanoua.

×
Subiecte în articol: gest uluitor gest impresionant
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close