Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mireasa a fost abandonată de soț chiar în noaptea nunții, dintr-un motiv neașteptat. Chiar și așa acum îl vrea înapoi. „Soro, mergi mai departe!”

Mireasa a fost abandonată de soț chiar în noaptea nunții, dintr-un motiv neașteptat. Chiar și așa acum îl vrea înapoi. „Soro, mergi mai departe!”

Trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața ei, dar totul a luat o turnură cu totul neașteptată.

Mireasa a fost abandonată de soț chiar în noaptea nunții, dintr-un motiv neașteptat. Chiar și așa acum îl vrea înapoi. „Soro, mergi mai departe!”
Sursa foto: Foyo: Pixabay.com
19 Feb 2020   •   15:53

Mireasa a fost părăsită chiar în noaptea nunții, după ce a avut un incident neplăcut cu sora partenerului său de viață.

Femeia i-a făcut din petrecerea de nuntă un adevărat haos, după ce s-a îmbătat, a vomat pe masa de darurii, a furat din banii primiți la nuntă și a fost refuzată după ce și-a cerut iubitul în căsătorie.

Enervată la culme, mireasa i-a tras un pumn. Nu se aștepta însă ca soțul său să se întoarcă împotriva ei, chiar în noaptea nunții. Chiar și așa, femeia a postat pe un grup privat de Facebook că vrea să îl recucerească pe partenerul său.

Doar că internauții au sfătuit-o că nu merită. 

„Ăsta a fost un dezastru. Nu l-aș vrea înapoi dacă și-a ales sora beată. Treci mai departe, soro!”, „Fato, fugi cât mai departe de familia asta. Nu îl vrei înapoi”, au fost doar câteva dintre comentarii. 

 

×
Subiecte în articol: mireasa parasita
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close