x close

Monica avea 21 de ani, când i s-a spus că mai are doar o săptămână de trăit. De atunci au trecut 23 de ani, iar femeia a luat o decizie incredibilă

19 Mai 2019   •   11:06
Monica avea 21 de ani, când i s-a spus că mai are doar o săptămână de trăit. De atunci au trecut 23 de ani, iar femeia a luat o decizie incredibilă Galerie foto (1) Foto: Facebook/ Monica Bunaciu

Monica avea 21 de ani, când un medic din Germania i-a spus că mai are doar o săptămână de trăit. I se pusese un diagnostic crunt: leucemie acută limfoblastică în ultima fază.

Dar nu s-a dat bătută. Tatăl ei a căutat și a dat peste un medic din Italia, care a spus că încearcă. Iar după 23 de ani, Monica este în viață și a luat decizia de a-i ajuta și pe alții care luptă cu boala pe car ea a reușit să o învingă.

„Am făcut terapii foarte dure, am avut două recăderi, am fost în comă. Și în ciuda faptului că un medic foarte bun din Germania mi-a spus că mai am o săptămână de trăit, au trecut 23 de ani și sunt în viață. Sunt în viață, este un miracol. Probabil că sunt dovada că merită efortul pe care îl faceți zi de zi - pacienții ca mine sunt salvați”, a povestit Monica Bunaciu, potrivit Hotnews.


 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati