Antena 3 CNN Life Oameni I-a făcut o poză bunicului ei cu câteva zile înainte să moară. Când s-a uitat la imagine, a înțeles totul. De ce a primit această poză milioane de „like”-uri - FOTO

I-a făcut o poză bunicului ei cu câteva zile înainte să moară. Când s-a uitat la imagine, a înțeles totul. De ce a primit această poză milioane de „like”-uri - FOTO

I-a făcut o poză bunicului ei cu câteva zile înainte să moară. Când s-a uitat la imagine, a înțeles totul. De ce a primit această poză milioane de „like”-uri - FOTO
Sursa foto: Foto: Facebook
27 Apr 2017   •   13:22

Două imagini, milioane de „like”-uri și o poveste de viață care pare desprinsă din filme.

James și Lauretta Burke s-au cunoscut în timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial și au fost căsătoriți timp de 64 de ani. Unul dintre nepoții celor doi a postat pe internet o fotografie cu cei doi bătrâni, iar fotografia a devenit virală. 

"Este una dintre acele mari iubiri despre care crezi că nu există în realitate, ci doar in filme", scrie nepotul celor doi.

Bătrânii au avut împreună nouă copii, 23 de nepoți, cinci strănepoți și o viață frumoasă. „Toata copilăria și viața noastră a fost plină de dragoste și atenție. Au fost cei mai buni părinți pe care cineva îi poate avea și s-au iubit atât de mult...", a declarat unul dintre fiii cuplului.

Din păcate, James s-a stins în noiembrie 2012, la vârsta de 87 de ani, în bratele soției sale. Fotografia de mai jos a fost realizata de unul dintre nepoți, cu numai câteva zile înainte ca bătrânul să se stingă din viață. 

"Așa arătau acum 64 de ani, în ziua căsătoriei, iar privirea din ochii lor, plină de iubire, a rămas la fel chiar și după trecerea a șase decenii".

 

 

×
Subiecte în articol: poveste de dragoste poveste imagine
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close