Antena 3 CNN Life Oameni A renunțat la viața agitată din Bucureşti și s-a făcut babysitter pentru câini în Braşov. „Nu există stres, eşti mereu alături de animale”

A renunțat la viața agitată din Bucureşti și s-a făcut babysitter pentru câini în Braşov. „Nu există stres, eşti mereu alături de animale”

A renunțat la viața agitată din Bucureşti și s-a făcut babysitter pentru câini în Braşov. „Nu există stres, eşti mereu alături de animale”
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
17 Ian 2017   •   11:11

Floriana Scânteie este o tânără care a lucrat 13 ani în Bucureşti, în jurnalism şi în relaţii publice. A avut o viaţă agitată, cu muncă de dimineaţa până seara. Anul trecut a ajuns, însă, la Braşov, pentru că şi-a dorit o viaţă mai liniştită, iar acum e babysitter pentru câini, scrie adevarul.ro.

A fost mereu o mare iubitoare de animale şi a pierdut numărul câinilor pe care i-a salvat. „Iubesc animalele şi m-am implicat în campanii pentru salvarea lor. În Bucureşti, acum câţiva ani, câinii abandonaţi, fără stăpân, erau la tot pasul. Am salvat mulţi dintre ei şi le-am găsit un cămin. Îi aduceam la mine acasă până când le găseam un stăpân“, povesteşte Floriana.

Ideea unei afaceri de babysitter pentru câini i-a venit Florianei înainte să se mute la Braşov. A făcut o cercetare de piaţă şi a descoperit că la poalele Tâmpei nu există servicii personalizate pentru câini.

Întreaga poveste a Florianei, pe adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: caini
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close