Antena 3 CNN Life Oameni Lecţia de omenie din scara blocului. I-a postat povestea pe Facebook şi asta i-a schimbat viaţa

Lecţia de omenie din scara blocului. I-a postat povestea pe Facebook şi asta i-a schimbat viaţa

Lecţia de omenie din scara blocului. I-a postat povestea pe Facebook şi asta i-a schimbat viaţa
Sursa foto: Foto captura Antena 1
20 Oct 2015   •   00:01

A dat o farfurie de mâncare, a făcut rost de haine şi a convins oameni să doneze o casă. Un tânăr obişnuit a reuşit să ajute un om al străzii cu mai mult decât au făcut autorităţile.

Gabriel l-a cunoscut pe Relu în scara blocului. A postat povestea pe Facebook şi peste 10 de mii de oameni au reacţionat. Gabriel se zbate acum să îi facă rost de acte. Pentru că Aurel e bolnav şi are nevoie de îngrijiri medicale.

Aşa este cunoscut Aurel de toată lumea. Chiar şi de asistenţii sociali din sectorul 6, Bucureşti. "Botezul" i l-a făcut un tânăr care i-a prezentat povestea pe contul personal de Facebook.

Aurel are 42 de ani şi trăieşte pe stradă de aproape 20 de ani. Mama i-a murit, iar casa a fost vândută. De buletin nu mai ştie, iar tot ce mai are sunt hainele de pe el şi un flacon cu pastile în buzunar.

Gabriel nu s-a mulţumit doar să publice cazul pe internet. Pentru că oamenii au început să doneze haine şi mâncare, a început să caute sprijin şi la spitale, dar şi la  autorităţi. Dar procedurile sunt anevoioase.

Buletinul nu e singura problemă a lui Aurel. În prag de iarnă ar avea nevoie şi de un loc unde să stea. Dar, astăzi, Gabriel a fost anunţat că cineva îi oferă un loc de cazare pentru Relu.

Casa are nevoie de o renovare, dar Gabriel vrea să convingă oamenii să amenajeze o cameră pentru Relu înainte de venirea iernii. Tot ce a reuşit până acum a făcut în doar patru zile.
Sursa: Observator.tv

×
Subiecte în articol: donatie ajutor Facebook
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close