Antena 3 CNN Life Oameni Cum sunt întâmpinați elevii unei școli din București în fiecare dimineață. "Un om simplu a reușit să însenineze ziua fiecărui elev"

Cum sunt întâmpinați elevii unei școli din București în fiecare dimineață. "Un om simplu a reușit să însenineze ziua fiecărui elev"

Cum sunt întâmpinați elevii unei școli din București în fiecare dimineață. "Un om simplu a reușit să însenineze ziua fiecărui elev"
Sursa foto: foto: Facebook
22 Noi 2017   •   15:41

Elevii unei școli din București se pot considera foarte norocoși, căci în fiecare dimineață, fără excepție, cineva are grijă să le însenineze ziua și să îi motiveze să ia note cât mai mari. Este vorba despre paznicul Școlii Gimnaziale nr. 308 din Bucureşti, care îi înveselește pe copii, bate palma cu ei și le urează o zi bună.

O simplă vorbă bună poate face adevărate minuni. Acest lucru a fost constatat și de tatăl unuia dintre copii, care l-a filmat pe paznic și a pus imaginile pe pagina lui de Facebook pentru a lăuda acest tip de comportament. 

Clipul video a devenit viral și a reușit să strângă într-un timp destul de scurt peste 14 mii de aprecieri din partea oamenilor. 

"Iată cum un om simplu, însărcinat cu paza unei școli din București, întâmpină elevii in fiecare dimineață. A reușit să însenineze ziua fiecărui elev, chiar dacă afară ploua mărunt. A reușit să-mi însenineze și mie dimineața cu atitudinea lui. Bravo!", a scris autorul videoclipului la descriere. 

 

×
Subiecte în articol: elevi şcoală
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close