Antena 3 CNN Life Oameni I-a răpit copilul când era mic. După 15 ani, a văzut o fotografie pe Facebook şi a rămas fără cuvinte. Ce s-a întâmplat

I-a răpit copilul când era mic. După 15 ani, a văzut o fotografie pe Facebook şi a rămas fără cuvinte. Ce s-a întâmplat

I-a răpit copilul când era mic. După 15 ani, a văzut o fotografie pe Facebook şi a rămas fără cuvinte. Ce s-a întâmplat
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
09 Sep 2017   •   09:03

O fotografie veche, postată pe Facebook, a reușit să o facă pe o mamă să își revadă fiul răpit de tatăl său în urmă cu 15 ani.

Hope Holland şi-a văzut ultima oară fiul atunci când acesta avea trei ani, moment în care a fost de acord ca tatăl, de care era divorțată să îl ia în vacanţă. Bărbatul l-a dus însă pe copil în Mexic, iar mama sa i-a pierdut urma. 

"Trebuia să fie o zi normală şi nu m-am gândit nicio clipă că nu va mai veni înapoi", a povestit, disperată, mama. 

Potrivit ABC News, femeia, disperată, şi-a căutat copilul prin diferite intermedii, de-a lungul anilor, dar în zadar. Asta până când fiul său, Jonathan, a postat pe Facebook o fotografie veche cu el şi fratele său, într-o încercare de a-şi regăsi mama şi fratele. 

Mama sa a recunoscut imediat fotografia, pentru că ea o făcuse, cu 15 ani în urmă. Cei doi au vorbit imediat pe Facebook, apoi la telefon şi, într-un final, s-au revăzut. 

Primul lucru pe care tânărul i l-a spus mamei sale a fost în limba spaniolă, pentru că este singura pe care o cunoaşte: "Te amo" (Te iubesc). Tânărul de 18 ani şi mama sa speră ca după terminarea liceului acesta să revină în California, poate pentru totdeauna. 
 

×
Subiecte în articol: copil rapire fotografie Facebook
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close