Antena 3 CNN Life Oameni O româncă a devenit imaginea Aeroportului Heathrow din Londra. Cu ce se ocupă femeia în Anglia - FOTO

O româncă a devenit imaginea Aeroportului Heathrow din Londra. Cu ce se ocupă femeia în Anglia - FOTO

O româncă a devenit imaginea Aeroportului Heathrow din Londra. Cu ce se ocupă femeia în Anglia - FOTO
Sursa foto: Foto: pixabay.com
24 Sep 2016   •   16:14

Românca Floriana Stanciu a ajuns să fie văzută săptămânal de peste 1,5 milioane de turişti care ajung la Londra. Ea a fost selecţionată pentru o campanie de imagine a Aeroportului Heathrow, fotografia ei fiind postată în dimensiuni uriaşe în cele mai vizibile locuri. Românca are o poveste impresionantă, scrie adevarul.ro.

Vânzătoare stradală de reviste "Big Issue", Floriana Stanciu a umblat timp de doi ani pe străzile Londrei, conform publicaţiei pe care o distribuie şi care i-a relatat povestea. Ea lucrează acum şi la o tonetă de cafea din cadrul Change Please, un brand care şi-a propus să adune oameni ai străzii pentru a le oferi un job ca vânzători ambulanţi de cafea.

"Sunt foarte mândră să apar în fotografiile din Heathrow. Este un mod foarte plăcut de a vedea unde am ajuns pe drumul acesta şi munca pe care am depus-o pentru a ajunge unde sunt astăzi", a declarat Floriana Stanciu pentru Big Issue.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close