Antena 3 CNN Life Oameni Soția lui „se topea” văzând cu ochii. La 37 de ani, ajunsese să cântărească cât o fetiță de 5 ani. Ce a făcut bărbatul este cutremurător - VIDEO

Soția lui „se topea” văzând cu ochii. La 37 de ani, ajunsese să cântărească cât o fetiță de 5 ani. Ce a făcut bărbatul este cutremurător - VIDEO

Soția lui „se topea” văzând cu ochii. La 37 de ani, ajunsese să cântărească cât o fetiță de 5 ani. Ce a făcut bărbatul este cutremurător - VIDEO
Sursa foto: Foto: facebook
14 Apr 2017   •   15:48

O actriţă din California trăieşte un adevărat calvar de aproape un deceniu. După 10 ani în care s-a luptat cu anorexia, boala ce era să o omoare, Rachael Farrokh, în vârstă de 37 de ani, poate spera din nou la o viaţă normală, informează Daily Mail.

Rachael Farrokh ajunsese la 37 de ani să cântărească doar 18 kg, la o înălţime de 1.70 metri. Anorexia era să o omoare şi i-a transformat viaţa într-un adevărat iad, dar acum, femeia poate spera din nou, după ce, în sfârşit, un spital a acceptat să o îngrijească.

Actriţa a atras atenţia publicului larg în luna mai, când a postat online un video în care cerea ajutor şi dezvăluia chinurile prin care trece din cauza acestei boli, după ce mai multe spitale din SUA au refuzat să o interneze şi să ocupe de ea, întrucat era într-o stare mult prea gravă, prea slabă şi nimeni n-a vrut să îşi asume riscul.

În câteva săptămâni, aceasta a strâns 200.000 de dolari din donaţii de la utilizatorii impresionaţi de povestea tragică a femeii. Astfel, a reuşit să convingă câţiva doctori să o îngrijească acasă, alături de soţul ei, care şi-a dat demisia şi a renunţat la slujbă pentru a o îngriji 24 de ore din 24.



Până la urmă, ea a fost acceptată de doctori şi internata la Centrul Medical UC San Diego, unde primeşte tratament. Ea a reuşit să se ridice din pat pentru prima dată în ultimele luni, însă procesul n-a fost deloc unul uşor. Soţul ei a postat pe Facebook imagini şi un video cu soţia lui în timp ce este ajutată de medici şi un echipament special să se ridice din pat.

Din cauza anorexiei nervoase de care suferă, care este o tulburare de alimentaţie extrem de gravă, corpul lui Rachel a început să îi cedeze, la fel şi psihicul.

“La o astfel de greutate, creierul meu începe să proceseze mult mai greu, Uneori, uit ce spun cu câteva secunde înainte. “ a spus Rachel pentru Daily Mail. Inima şi ficatul i-au fost puternic afectate şi a avut nevoie de multe transfuzii de sânge.

Soţul ei nu a lăsat-o singură niciodată, ba din contră, el a fost cel care a ajutat-o şi îngrijit-o. Acesta a fost cel care a postat clipurile video pe internet, în care apare soţia lui şi lupta ei cu boala, şi niciodata nu şi-a pierdut speranţa. Acesta a declarat că soţia lui a fost o persoană veselă, activă şi frumoasă înainte ca această boală să pună stăpânire pe viaţa ei.

Acum, Rachel se află în grija medicilor şi va urma un tratament lung care o va ajuta să se recupereze şi să capete forţă, în primul rand.

Iată cum arăta Rachael Farrokh înainte ca boala să o afecteze:

 

 

×
Subiecte în articol: sot boala anorexie
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close