Oamenii care se plimbau pe plaja din Vama Veche au încremenit. Era chiar acolo, complet dezbrăcată

01 Iul 2019   •   12:33
Oamenii care se plimbau pe plaja din Vama Veche au încremenit. Era chiar acolo, complet dezbrăcată Foto: Captură Antena 3

Oamenii care se plimbau pe plaja din Vama Veche au încremenit, luni dimineața, când au văzut ce se afla în zona ”La Baldachine”.

Era vorba de trupul unei femei complet dezbrăcată.

La fața locului au ajuns cadrele medicale, care, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea, declarându-i decesul.

Fata avea 19 ani și era din Mangalia. La circa 70 de metri distanță de ea, printre șezlonguri, oamenii legii au găsit lucrurile personale ale fetei, fiind vorba de haine, telefon etc.. Potrivit primelor rezultate ale cercetărilor de la fața locului, nu există suspiciuni cu privire la deces, pe trup nefiind găsite semne de violență. Cert este că tânăra s-a înecat. Acum rămâne de stabilit dacă accidental sau dacă a fost vorba de suicid. Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a producerii nefericitului eveniment, scrie replicaonline.ro.

Parteneri
x close