x close

Oamenii petreceau de zor în fața unui hotel, când au observat că din balconul de deasupra se întâmpla ceva cu totul neobișnuit. „Dumnezeule, o făceau chiar acolo, la lumina zilei” (FOTO)

13 Iun 2019   •   14:17
Oamenii petreceau de zor în fața unui hotel, când au observat că din balconul de deasupra se întâmpla ceva cu totul neobișnuit. „Dumnezeule, o făceau chiar acolo, la lumina zilei” (FOTO) Galerie foto (2) Foto: BACKGRID

Imagini desprinse dintr-un film pentru adulți au avut loc în timpul unei petreceri. În timp ce oamenii se distrau jos, la concertul lui David Guetta din Ibiza, la un balcon, doi tineri au dat frâu liber pasiunii.

Fără să fie deranjați că ar putea să fie zăriți, cei doi au făcut amor nebun în aer liber, scrie The Sun.

„Ascultam muzică, dar la un moment dat m-am uitat sus și am văzut acel cuplu dezbrăcat pe balcon. Celor doi nu părea să le pese de lume. Ea era în genunchi în fața lui făcând amor. El își ținea o mână de perete și se mișca. S-a întâmplat în timpul zilei”, a declarat un martor.

„Au făcut-o timp de 10 minute și nu le-a păsat de lume. Era lumină și oamenii treceau pe acolo, puteau fi zăriți ușor”, a declarat un alt martor.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati