Precauție sau exagerare? Un tânăr a zburat cu o cască de motociclist pe cap, de teama coronavirusului din China. Imagini virale!

de A.M.P    |    30 Ian 2020   •   11:32
Precauție sau exagerare? Un tânăr a zburat cu o cască de motociclist pe cap, de teama coronavirusului din China. Imagini virale! Galerie foto (1) Foto: Pixabay.com

De frică să nu se îmbolnăvească cu virusul mortal, un bărbat s-a urcat în avion cu o cască de motociclist pe cap și nu a dat-o jos până la destinație, în Australia.

Tânărul care a apelat la această metodă extremă pentru a se proteja a fost fotografiat de pasagerii aeronavei de pe ruta Shanghai - Perth, iar imaginile au devenit virale pe Internet, scrie Daily Mail.

Călătorii nu au fost lăsaţi să coboare din aeronavă până nu s-a stropit cu o substanţă dezinfectantă.

”Pe aeroport nu am văzut niciun călător fără mască”, a relatat o pasageră.

Numărul de decese cauzate de noul coronavirus a ajuns la 170 în China, cu peste 1.700 de noi cazuri de contaminare înregistrate în ţară, a anunţat joi guvernul chinez.

Printre noile decese raportate, 37 au fost în regiunea Hubei, a cărei capitală este oraşul Wuhan, epicentrul epidemiei, şi al 38-lea deces a fost înregistrat în provincia Sichuan (sud-vestul ţării).

ExitPOLL
x close