Profesoara a invitat-o pe eleva ce 15 ani la ea acasă. Câteva minute mai târziu, adolescenta era dezbrăcată. Au urmat momente de pasiune nebună. Detalii inedite au ieșit la iveală în timpul anchetei

12 Aug 2019   •   00:04
Profesoara a invitat-o pe eleva ce 15 ani la ea acasă. Câteva minute mai târziu, adolescenta era dezbrăcată. Au urmat momente de pasiune nebună. Detalii inedite au ieșit la iveală în timpul anchetei Foto: Pixabay.com

Profesoara a invitat-o pe eleva sa de 15 ani la ea acasă. Câteva minute mai târziu, adolescenta era dezbrăcată, iar femeia de 36 de ani a uitat de toate și a trăit intens momente de pasiune nebună.

Mai precis, Lauren Coyle-Mitchell din New Jersey i-a făcut sex oral copilei. Și se pare că povestea s-a repetat.

Adevărul a ieșit la iveală după ce colegii femeii de la Dr Lena Edwards Academic Charter School le-au surprins pe cele două în ipostaze indecente în timpul unei excursii în Washington, DC.

Coyle-Mitchell, care era măritată cu un pompier și-a recunoscut într-un final vina și a fost condamnată la cinci ani de închisoare. Profesoara se va afla sub supraveghere tot restul vieții și va putea ieși din închisoare după ce va executa patru ani și trei luni, scrie New York Post.

 

Parteneri
x close