x close

Asistentă în bikini şi sutien în faţa pacienţilor infectaţi cu COVID-19: „Cu aşa corp se putea şi goală”

de L.D.    |    20 Mai 2020   •   14:52
Asistentă în bikini şi sutien în faţa pacienţilor infectaţi cu COVID-19: „Cu aşa corp se putea şi goală” tula news

O asistentă medicală dintr-un spital de boli infecţioase din regiunea Tula, Federaţia Rusă, a fost surprinsă în timp ce îngrijea bolnavii de coronavirus, purtând doar lenjerie intimă pe sub halatul extrem de transparent.

Fotografia, trimisă de un pacient dintr-un spital din Tula, o zonă aflată la aproximativ 100 de mile de Moscova, a devenit virală în scurt timp și a adunat sute de reacții. Bineînțeles că, atât pacientul care a trimis fotografia cât și restul bărbaților din salon nu au fost deloc deranjați de costumația femeii. Dimpotrivă chiar, aceștia au declarat că ”nu se plâng” de îngrijirea primită. 

Din păcate pentru asistentă, conducerea spitalului nu a fost deloc amuzată de întâmplare, aplicându-i sancțiuni disciplinare pentru „nerespectarea cerințelor privind îmbrăcămintea medicală”.

Declarația tinerei asistente a fost aceea că ”este mult prea cald ca să poată purta și uniforma de asistentă pe sub halat”. De asemenea, ea a declarat în fața reprezentanților spitalului că nu și-a dat seama că halatul este atât de transparent.

Șefii acesteia au declarat, inițial, pentru presă, că tânăra purta lenjerie intimă pe sub halat, însă, într-o declarației ulterioară, aceștia au spus că era de fapt costum de baie. 

Unul dintre pacienți a declarat că nu există obiecții în salon privind costumația asistentei. 

De asemenea, un cititor al ziarului local Tula News a felicitat-o ​​pe asistentă. „Cel puțin cineva are un simț al umorului dezvoltat în această realitate sumbră”, a spus Serghei Ratnikov.

„Iată cui trebuie majorate salariile”, „A fost avertizată din invidie. Ea nu a încălcat nimic”, „Bravo! Important ca pacienţii să se simtă bine”, „Cu aşa corp se putea şi goală. Bravo! Ai ridicat dispoziţia pacienţilor”, au mai fost câteva din comentariile internauţilor ruşi.

Sursa: Daily Mail

 

Citeşte mai multe despre:

asistenta Rusia
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati