x close

S-a întâlnit cu o femeie pe care a cunoscut-o pe un site de daiting. Când l-a văzut, aceasta l-a refuzat instant: „Dumnezeule, cum poți arăta! Nu o să facem dragoste!” Prima întâlnire s-a încheiat dramatic

09 Oct 2019   •   13:10
S-a întâlnit cu o femeie pe care a cunoscut-o pe un site de daiting. Când l-a văzut, aceasta l-a refuzat instant: „Dumnezeule, cum poți arăta! Nu o să facem dragoste!” Prima întâlnire s-a încheiat dramatic Foto: Pixabay.com

S-a întâlnit cu o femeie pe care a cunoscut-o pe un site de daiting. Când l-a văzut, aceasta l-a refuzat instant, pentru că nu arăta deloc ca în profil.

Mai precis, bărbatul care se descria ca „un ursuleț mare” era în realitate mult mai gras decât în poza de profil postată pe site. Așa că atunci când femeia l-a văzut pe Christopher Schubert, 44 de ani, i-a spus din start că nu vor face dragoste. 

Cei doi s-au întâlnit la casa femeii din Oxford, unde i-a refuzat instant avansurile. Așa că bărbatul a violat-o. Shubert are două capete de acuzare pentru viol și două pentru agresiune sexuală, negate de bărbat.

„Când a ajuns, evident am știut imediat că nu arată ca în poza de profil. M-am gândit: „La naiba, ești uriaș. Absolut uriaș. Îi spusesem deja că nu vom face dragoste. Sfârșești prin a cunoaște pe cineva la o ceașcă de ceai, așa că l-am invitat să vorbim. Mă gândeam că bem ceai și vorbim. Având în vedere mărimea lui, nu ne-am fi simțit confortabil în pat. Ai nevoie de spațiu personal. Chiar dacă aș fi avut un pat mărime mare, nu aș fi avut spațiu”, a povestit femeia polițiștilor.

Procesul bărbatului este la început. 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati