Antena 3 CNN Actualitate Inedit Salariul fabulos al unui român care muncește pe șantier în Marea Britanie. "Aici totul este posibil!"

Salariul fabulos al unui român care muncește pe șantier în Marea Britanie. "Aici totul este posibil!"

Un român stabilit în Marea Britanie a vrut să arate tuturor condițiile grele în care se fac uneori banii în afara granițelor.

Salariul fabulos al unui român care muncește pe șantier în Marea Britanie. "Aici totul este posibil!"
Sursa foto: Facebook Trifus Alexandru Si Mihai
de Gabriel Dano    |    28 Sep 2022   •   16:40

Iar fotografia postată de el pe o rețea de socializare este cât se poate de grăitoare. Nu este ușor să câștigi banii dacă meseria ta presupune să lucrezi pe șantier.

În imagine românul este îmbrăcat în echipament, complet, salopetă, bocanci, mănuși, ochelari și cască de protecție, în timp ce stă în noroiul care îi acoperă gleznele. Iar mesajul său ironic subliniază disconfortul pe care îl simte lucrând în aceste condiții pe șantier.

"O zi minunată în Anglia, aici unde totul este posibil, unde banii sunt doar niște nimicuri în comparație cu viața bună pe care noi o ducem aici, unde soarele strălucește mereu, iar lumea este mereu pozitiva !!! #haisictir ", a scris românul nostru pe pagina sa de Facebook, potrivit Anunțul UK.

Un amic i-a comentat la postare: "Dar și când iei minim 2000£ vinerea (săptămânal), e bine?". Răspunsul românului a lăsat mască pe toată lumea: "£2000 luam acum 5 ani", a spus acesta. 

Facebook: Trifus Alexandru Si Mihai

×
Subiecte în articol: santier Marea Britanie
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close