Antena 3 CNN Actualitate Inedit Era într-un supermarket din București aproape de ora închiderii, când a văzut o femeie însărcinată în pijama și cu un ochi vânăt. Când a fost întrebată dacă este bine, tânăra a izbucnit în lacrimi și… Este uluitor ce a urmat

Era într-un supermarket din București aproape de ora închiderii, când a văzut o femeie însărcinată în pijama și cu un ochi vânăt. Când a fost întrebată dacă este bine, tânăra a izbucnit în lacrimi și… Este uluitor ce a urmat

Era într-un supermarket din București aproape de ora închiderii, când a văzut o femeie însărcinată în pijama și cu un ochi vânăt. Când a fost întrebată dacă este bine, tânăra a izbucnit în lacrimi și… Este uluitor ce a urmat
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Mai 2018   •   10:51

Se afla într-un supermarket din București aproape de ora închiderii, când a văzut în fața sa o femeie însărcinată, în pijama și cu un ochi vânăt, stând la coadă.

Când casierul a întrebat-o dacă este bine, femeia a izbucnit în lacrimi și i-a mărturisit că nu știe dacă are bani pe card. Angajatul i-a spus că îi va scana un produs și vor vedea.

Din păcate, pe cardul femeii nu era nici măcar un leu. Atunci ceva incredibil s-a întâmplat.

„-Cred că mi-a luat toți banii de pe card. Fostul meu prieten m-a dat afară din casă în seara asta. A venit acasă și mi-a zis că acest copil nu are cum să fie al lui, m-a lovit și m-a aruncat în stradă. Nu știu cum o să mă descurc. Stau la o prietenă până mă pun pe picioare.

Un bărbat din spatele meu a decis să se bage în discuție.

– Plătesc eu! Pune totul pe bonul meu.

Mă dau la o parte ca el să poate ajunge cu căruțul lângă femeie. Avea un coș plin ochi. Casierul a început să scaneze și produsele bărbatului alături de cele ale femeii.

– Nu, nu pot accepta. Vă rog! – a spus printre suspine femeia.

– Draga mea, crede-mă că știu ce fac. Mama mea a fost dată afară din casă când era gravidă cu mine pentru că tata credea că era înșelat. Mama s-a chinuit cu două slujbe ca să am un trai decent. Să nu mai lăsăm toți idoții cu probleme de încredere să ne guverneze viața.

– Da, dar nu pot să accept. Eu nu am un loc de muncă, nu am cum să vă dau banii înapoi.

– Uite, ia cartea mea de vizită. Te-am mai văzut pe aici prin zonă și pari o fată educată. Te aștept mâine la mine la magazin, am nevoie de o vânzătoare. Soția mea are și o garsonieră de închiriat dacă te interesează.

Între timp casierul băgase în pungi toate produsele.

– Costă 345 lei.

Bărbatul îi face semn gravidei să înainteze să-și ia produsele și el întinde casierului cardul. Se întoarce către femeie și îi spune:

– Totul o să fie bine. Să vii mâine la un interviu. Să știi că vorbesc serios”, scrie Unica.

 

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close