Antena 3 CNN Actualitate Inedit Se aflau în vacanță când femeia s-a plâns că se simte obosită și se duce să se întindă. Câteva ore mai târziu, murea inexplicabil în brațele partenerului său

Se aflau în vacanță când femeia s-a plâns că se simte obosită și se duce să se întindă. Câteva ore mai târziu, murea inexplicabil în brațele partenerului său

Se aflau în vacanță când femeia s-a plâns că se simte obosită și se duce să se întindă. Câteva ore mai târziu, murea inexplicabil în brațele partenerului său
Sursa foto: Foto: Facebook
11 Noi 2019   •   13:38

Se aflau în vacanță când femeia s-a plâns că se simte obosită și se duce să se întindă. Câteva ore mai târziu, murea inexplicabil în brațele partenerului său. 

Zoe Williams, 42 de ani din Marea Britanie, se afla în călătoria vieții sale alături de soțul ei, Jason, 45 de ani, și fiul lor, Hayden, 11 ani.

„Am zburat spre San Francisco pentru o vacanță de vis. Am ajuns la hotel în jurul orei cinci și era bine. Eram foarte entuziasmați și ne făceam planuri pentru a doua zi să mergem să vedem un meci de fotbal. Dar a doua zi, Zoe s-a simțit rău”, a povestit bărbatul pentru Wales News.

A crezut că suferă de sindromul Guillain-Barré, o boală autoimună pe care a avut-o și în urmă cu 20 de ani. Au părăsit hotelul, dar au mers câțiva pași și femeia s-a prăbușit. A spus că se simte obosită. 

„Zoe a spus că nu vrea să meargă la un spital din San Francisco pentru că are încredere în medicii ei din spitalul din Cardiff și a promis că se va duce direct când ajunge acasă”, a mai spus bărbatul.

Cum nu se simțea bine, femeia nu a putut zbura, așa că au rămas cazați la un hotel pentru a putea vedea un medic luni. Doar că femeia nu a mai rezistat. A murit în brațele soțului său.

Motivul? Apariția unui cheag de sânge se pare că a fost cauza principală a morții.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close