Antena 3 CNN Actualitate Inedit Se aflau pe stadion la un meci, când au observat un cuplu în fața lor. În doar câteva minute, soția a făcut ceva cu totul neașteptat (FOTO)

Se aflau pe stadion la un meci, când au observat un cuplu în fața lor. În doar câteva minute, soția a făcut ceva cu totul neașteptat (FOTO)

Două surori au mers la un meci de baseball, însă nu se așteptau nicio clipă să aibă parte de un cu totul alt spectacol.

Se aflau pe stadion la un meci, când au observat un cuplu în fața lor. În doar câteva minute, soția a făcut ceva cu totul neașteptat (FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook
02 Iun 2020   •   12:20

În fața lor se afla un cuplu, iar în scurt timp fetele aveau să afle și cel mai ascuns secret.

Mai precis, în timpul meciului, femeia a început să scrie mesaje de dragoste unui alt bărbat. Cum ținea telefonul cu ecranul fix spre cele două, Delana și Brynn au putut să vadă că nu s-au înșelat nicio clipă și au decis să-l informeze pe soțul înșelat, fără ca partenera sa să-și dea seama. 

Cele două au reușit chiar să facă și câteva poze în timp ce femeia scria mesajele.

Pe un program al meciului, tinerele au scris: „Soția ta te înșală. Să te uiți la mesajele lui Nancy de pe telefon. Ne pare rău, dar credeam că trebuia să știi ce se întâmplă”. Una dintre surori și-a dat și numărul de telefon și i-a cerut bărbatului să o sune dacă soția apucă să șteargă mesajele înainte de a le vedea.

Când a citit biletul, într-un moment când soția nu era de față, bărbatul nu a fost tocmai încântat. Doar că după jumătate de oră, una dintre surori a primit un mesaj în care i se cerea să îi arate mesajele partenerei sale. 

Întâmplarea a avut loc în urmă cu patru ani la Turner Field și nimeni nu a aflat nici până astăzi cum au evoluat lucrurile. 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close