x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Și-a filmat vecinii făcând amor, iar apoi a postat înregistrarea pe un site de filme pentru adulți. Este incredibil ce a urmat

de 14 Feb 2018   •   11:37
Și-a filmat vecinii făcând amor, iar apoi a postat înregistrarea pe un site de filme pentru adulți. Este incredibil ce a urmat 16

A vrut să se distreze pe seama vecinilor săi, dar nu se aștepta deloc la ceea ce avea să urmeze.

Wawan Pradiat din Indonesia a venit în Australia, în urmă cu trei ani, pentru experiențe de neuitat, însă acum riscă să-și petreacă o bună parte din viață în spatele gratiilor.

Pradiat și-a suprins vecinii în timp ce făceau amor și i-a înregistrat. Mai apoi, bărbatul a postat video pe un site de adulți.

Cei doi protagoniști au aflat după câteva zile, când un prieten le-a spus că i-a văzut acolo. Aceștia au chemat poliția. Oamenii legii au găsit în laptopul bărbatului alte patru video cu colegele sale de apartament în timp ce făceau duș.

Bărbatul le-a spus oamenilor legii că nu credea că este ilegal ceea ce face. Tânărul a fost arestat pentru opt luni, dar ar putea să iasă pe cuvânt după șase luni, ceea ce înseamnă că visa lui va fi anulată, scrie 7 News.

sati