Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a găsit fiica inconștientă în casă și nu înțelegea ce s-a întâmplat. Mai ales că fata urma un stil de viață sănătos. Mai târziu, medicii au anunțat-o că nu mai poate face nimic pentru ea. Când a ajuns acasă, femeia a găsit răspunsul. „E un pericol”

Și-a găsit fiica inconștientă în casă și nu înțelegea ce s-a întâmplat. Mai ales că fata urma un stil de viață sănătos. Mai târziu, medicii au anunțat-o că nu mai poate face nimic pentru ea. Când a ajuns acasă, femeia a găsit răspunsul. „E un pericol”

Și-a găsit fiica inconștientă în casă și nu înțelegea ce s-a întâmplat. Mai ales că fata urma un stil de viață sănătos. Mai târziu, medicii au anunțat-o că nu mai poate face nimic pentru ea. Când a ajuns acasă, femeia a găsit răspunsul. „E un pericol”
Sursa foto: Foto: Instagram
16 Iul 2019   •   13:32

Și-a găsit fiica inconștientă în casă și nu înțelegea ce s-a întâmplat. Mai ales că fata urma un stil de viață sănătos. Mai târziu, medicii au anunțat-o că nu mai poate face nimic pentru ea. Când a ajuns acasă, femeia a găsit răspunsul.

Megan Hefford, o tânără din Australia în vârstă de 25 de ani, a fost găsită inconștientă în apartamentul ei. Tânăra a murit după ce a consumat prea multe shake-uri proteice. Ea a început să lucreze la sală pentru a scapa de kilogramele în plus în urma a două sarcini. Din nefericire, Megan nu știa că are o boală genetică care nu-i permitea corpului să digere o cantitate mare de proteine, iar shake-urile pe care le consuma conțineau cantități reduse de chimicale periculoase. În iunie 2017, a fost dusă de urgență la spital, unde a fost declarată în moarte cerebrală.

Mama ei, Michelle White (52 de ani), a trebuit să ia o decizie dificilă de a opri de la aparate. Acum ea îi avertizează pe alții de pericolele care se află în shake-urile proteice. La început, a fost mândră de fiica ei că lua în serios antrenamentul.

Curând, dragostea lui Megan pentru fitness s-a transformat în obsesie, după ce a născut cel de-al doilea copil. Ea a primit un tratament pentru depresia post-natală care a făcut-o să ia în greutate. Astfel, și-a dedicat tot mai mult timp mersului la sală. În cele din urmă, Megan a început să intre în competiții de culturism, ținând în același timp și o dietă de carne roșie, pui, albușuri de ou și ocazional legume înnăbușite. 

Fiecare masă era urmată de un shake proteic. Michelle spunea: „Credeam că arată mai sănătoasă ca niciodată, deci nu m-am gândit niciodată că problema ar fi dieta. Totul părea să fie mâncare sănătoasă pentru mine, deoarece mânca foarte multă și evita zahărul de orice fel”, scrie The Sun.

După o vizită, Michelle a observat că mâinile lui Megan tremurau și a sfătuit-o să ia o pauză de la sală. Două zile mai târziu, Megan a leșinat, iar mama ei s-a calmat gândindu-se că poate fi de la oboseală și a adăugat: „Nu aveam nici o idee că obsesia ei în legătură cu sănătatea va ajunge să o omoare.”

Testele medicale au dezvăluit că atât Megan, cât și fiica ei, Alexa, au aceeași boală genetică. Megan suferea leziuni ale creierului după ce toxinele au reușit să-l atingă. Imediat după moartea fiicei ei, Michelle a găsit în sertarele din bucătăria lui Megan un plan dietetic de pachete proteice, prescris de anternenorul ei personal. Michel se simțea furioasă și nemaipomenit de tristă după ce a găsit suplimentele. Michelle le atrage atenția celor din industria fitness să trieze shake-urile proteice și suplimentele.

×
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close