Antena 3 CNN Actualitate Inedit Sora ei geamănă murise într-un accident. Într-o zi, a deschis pagina sa de Facebook și a încremenit. „Mi-a stat inima în loc”

Sora ei geamănă murise într-un accident. Într-o zi, a deschis pagina sa de Facebook și a încremenit. „Mi-a stat inima în loc”

Sora ei geamănă murise într-un accident. Într-o zi, a deschis pagina sa de Facebook și a încremenit. „Mi-a stat inima în loc”
Sursa foto: Foto: Facebook
05 Dec 2018   •   14:43

Îi murise sora geamănă într-un cumplit accident, însă într-o zi a avut parte de un adevărat șoc când a deschis pagina sa de Facebook.

Și asta pentru că avea cerere de prietenie chiar de la sora ei moartă.

Madison Lyden, 23 de ani, a murit după ce a fost lovită de o mașină de gunoi condusă de un șofer beat, în timp ce mergea pe bicicletă în New York.

Paige, sora ei geamănă, poveștește că cineva i-a furat identitatea, dar și fotografia și a trimis cerere de prietenie familiei tinerei, dar și prietenilor.

Inițial, Paige Lyden din Geelong, în apropiere de Melbourne, Australia, a crezut că mama lor a intrat din greșeală în contul surorii sale și a șters-o de la prieteni.

În scurt timp, prietenii și familia a contactat-o să-i spună că au pățit același lucru.

„Este oribil că cineva a făcut un cont fals în numele ei. Nu știm cine este. Sincer mi s-a făcut rău gândindu-mă că o persoană a făcut un cont folosindu-se de ea. Apoi să-și dea silința să-i găsească familua și prietenii. De ce ai face asta? E bulversant. Ce speră să obțină cu asta?”, a declarat tânăra pentru 9 News.

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close