Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Sunt căsătorită de 30 de ani, dar într-o zi am primit un mesaj șocant pe telefon de la soțul meu. Nu-mi vine să cred! Nu pot să-mi revin!”

„Sunt căsătorită de 30 de ani, dar într-o zi am primit un mesaj șocant pe telefon de la soțul meu. Nu-mi vine să cred! Nu pot să-mi revin!”

„Sunt căsătorită de 30 de ani, dar într-o zi am primit un mesaj șocant pe telefon de la soțul meu. Nu-mi vine să cred! Nu pot să-mi revin!”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
19 Mar 2019   •   11:07

Să stai 30 de ani alături de un om și să îți dai seama că în tot acest an ai trăit o minciună. Este ceea ce a a aflat de curând și o femeie care nu își poate reveni din șoc, după ce a aflat un secret cumplit despre partenerul său de viață. 

„Prietenul meu cel mai bun, sufletul meu pereche și partenerul meu de viață de 30 de ani, mi-a trimis din greșeală un mesaj pe care evident voia să-l trimită prietenei lui. O numea după un nume idiot de animal și i-a spus că o iubește. Am fost șocată mult timp și, apoi, i-am trimis un mesaj în care i-am spus că nu sunt surprinsă, dar rănită. Mă lupt cu cancerul de cinci ani și nu am poftă de sex. Încerc să îl satisfac pe el, dar ca să fiu sinceră nu este o prioritate în stadiu 4 de cancer. El a încercat să o dea că a fost o glumă intenționată pentru mine. 

După două zile, am hotărât să îi accept povestea pentru siguranța familiei noastre și pentru viața de familie. Au trecut trei luni, dar nu pot să trec peste tristețe și trădarea pe care o simt. Am încercat să vorbesc cu el, dar el izbucnește și insistă că nu există altcineva și că este doar în capul meu. Am încercat să las totul în urmă, dar nu pot să scap de tristețe. Copiii mei au observat că dorința mea de luptă a dispărut și sunt îngrijorați”, a povestit femeia pe Reddit.

 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close