x close

Tatăl din Ploiești își căuta disperat fiica, când a auzit-o țipând. S-a apropiat de mașina de unde veneau zgomotele și atunci a avut parte de cel mai urât coșmar pentru orice părinte: „Era chiar acolo”

18 Iun 2019   •   12:52
Tatăl din Ploiești își căuta disperat fiica, când a auzit-o țipând. S-a apropiat de mașina de unde veneau zgomotele și atunci a avut parte de cel mai urât coșmar pentru orice părinte: „Era chiar acolo” Foto: Pixabay.com

Tatăl din Ploiești își căuta disperat fiica, când a auzit-o țipând. S-a apropiat de mașina de unde veneau zgomotele și atunci a avut parte de cel mai urât coșmar.  

Copila era pe punctul să fie violată de un bărbat. Și mai șocant e faptul că individul abia fusese eliberat din închisoare. 

Francisc Demetrescu (38 de ani) din Ploieşti, recent eliberat din închisoare, a fost arestat preventiv sub acuzaţiile de viol, tentativă de viol, ameninţare şi furt. Bărbatul a fost prins de tatăl uneia dintre victimele sale în timp ce încerca să o batjocorească în maşină.

Pe numele său, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti au emis mandat de arestare preventivă pentru o tentativă de viol, faptă din data de 1 iunie 2019, viol, faptă din noaptea de 22 spre 23 octombrie 2018, furt şi ameninţare. Judecătoria Ploieşti a admis solicitarea procurorilor, astfel că Francisc Demetrescu a fost arestat preventiv în data de 11 iunie 2019, scrie Adevărul. 

 

Citeşte mai multe despre:

tata Ploiesti
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati