Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un bărbat din Oradea a postat o ofertă extrem de ciudată pe un site de anunțuri. „Sunt potent, fertil și te fac mamă”. Doritoarele trebuie însă să îndeplinească obligatoriu câteva condiții esențiale

Un bărbat din Oradea a postat o ofertă extrem de ciudată pe un site de anunțuri. „Sunt potent, fertil și te fac mamă”. Doritoarele trebuie însă să îndeplinească obligatoriu câteva condiții esențiale

Un bărbat din Oradea a postat o ofertă extrem de ciudată pe un site de anunțuri. „Sunt potent, fertil și te fac mamă”. Doritoarele trebuie însă să îndeplinească obligatoriu câteva condiții esențiale
19 Apr 2019   •   00:09

Un bărbat din Oradea a postat o ofertă extrem de ciudată pe un site de anunțuri. Bărbatul își oferă serviciile femeilor care vor să devină mame, dar nu au avut noroc.

Orădeanul se prezintă ca fiind un „bărbat constituţie sportivă, sănătos, curat, 177/77/50 de ani, şaten cu ochi albaştri, studii medii, fără vicii, nefumător, nealcoolist”. Susține totodată că „e potent şi fertil, dovada fiind faptul că are deja un băiat mare şi frumos de 14 ani”.

În plus, anunță că nu caută sex, ci dorește doar să ajute femeile care vor un copil, dar nu vor fertilizare in vitro sau să apeleze la Banca de Spermă, deoarece li se pare complicat şi costisitor.

Doritoarele trebuie să îndeplinească însă și câteva condiții esențiale:Trebuie să fie fertilă verificată şi sănătoasă, curată şi discretă.     „Vom fi împreună o singură dată, fără probleme”, se scrie în anunţ.  Bărbatul este de acord şi să se întâlnească cu viitorul copil, dacă acesta va dori să-şi cunoască tatăl biologic, însă nu e de acord să contribuie financiar la creşterea lui. „Alte pretenţii materiale nu accept, fapt ce se stipulează şi prin contractul aferent serviciului prestat încheiat între terţi persoane”, punctează orădeanul.

Contactat de adevărul, orădeanul nu a dorit să ofere alte amănunte despre serviciile sale, şi nici despre cât ar costa o astfel de procedură, arătându-se deranjat de faptul că anunţul său a stârnit interes public.

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close