Antena 3 CNN Actualitate Inedit Viața lor a fost un șir de coincidențe, dar destinul i-a unit. O poveste de iubire incredibilă trăită de doi tineri, născuți în aceeași zi

Viața lor a fost un șir de coincidențe, dar destinul i-a unit. O poveste de iubire incredibilă trăită de doi tineri, născuți în aceeași zi

Viața lor a fost un șir de coincidențe, dar destinul i-a unit. O poveste de iubire incredibilă trăită de doi tineri, născuți în aceeași zi
Sursa foto: Foto: Facebook
21 Apr 2019   •   22:36

Toată viața lor au fost aproape unul de celălat, dar nu s-au văzut până într-o zi. În plus, totul părea să indice că sunt făcuți să fie împreună. Iar coincidențele nu au lipsit.

Shauna Gracey a venit pe lume pe 22 decembrie 1992, la doar câteva ore și la câțiva metri distanță de Tom Maguire, în urmă cu 26 de ani, iar acum se pregătesc de căsătorie.

Cei doi s-au cunoscut când aniversau 18 ani. Deși locuiau doar la trei mile distanță în Wigan, Greater Manchester, cei doi nu s-au întâlnit până în 2010, când au fost prezentați de un prieten comun.

În acea seară, Shauna era îmbrăcată ca Mini Mouse, iar Tom purta un costum ninja. Dacă Tom s-a îndrăgostit nebunește, Shauna a dat de înțeles că nu este interesată. Tânăra spune că nici măcar nu a apucat să vadă bine chipul necunoscutului.

La două luni, cei doi s-au întâlnit din nou și chiar s-au sărutat. Deși a încercat să-l evite până în aprilie 2011, după mai multe încercări, cei doi s-au cuplat oficial.

Așa au înțeles ce coincidențe îi uneau. Acum cei doi se pregătesc să spună da pe 4 mai. „A fost destinul să ne întâlnim”, a declarat Shauna, potrivit Mirror.

×
Subiecte în articol: cuplu poveste de iubire
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close