Antena 3 CNN Actualitate Încă o dovadă că înjughierea a fost premeditată. Atacatorul, filmare cu arma cu care și-a ucis victima

Încă o dovadă că înjughierea a fost premeditată. Atacatorul, filmare cu arma cu care și-a ucis victima

Avem încă o dovadă a faptului că atacul cuţitarului din Vitan a fost premeditat. Reporterii Antena 3 au aflat că după prima bataie din sala de forţă, criminalul şi-a comandat un cuţit special. Acesta s-a filmat cu arma albă în mană, după care a distribuit imaginile şi către prietenii victimei pentru a-l intimida pe acesta.

Încă o dovadă că înjughierea a fost premeditată. Atacatorul, filmare cu arma cu care și-a ucis victima
de Georgiana Adam    |    22 Ian 2021   •   10:15

Criminalul și-a comandat de pe internet un cuțit special după prima ceartă de la sala de sport. Acesta a făcut și o filmare cu arma crimei pe care ar fi distribuit-o către prietenii tânărului în semn de amenințare. 

Încă de ieri, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora atacul ar fi fost premeditat. Detaliile clare reies chiar dintr-o conversaţie avută între criminal şi un prieten al său, obţinută în exclusivitate de Antena 3.

Conversaţia a avut loc la scrut timp după prima bătaie dintre criminal şi victimă care a avut loc pe 16 decembrie, tot în sala de forţă.

Un screenshot exclusiv ne dezvăluie conversaţia dintre criminal şi un prieten al său, după prima bătaie.

- Criminal: "M-au despărţit aia, vere/ nu puteam să-i dau ca lumea"
- Prieten: "1 şi bună/ un pumn bun trebuia să-i dai şi nu zicea asta niciodată în viaţa lui"
- Criminal: "nu mai pot de nervi/ nu dai respect la fraier şi te arde/ mi se rupe inima în mine că nu i-am dat acolo la lift un pumn să-l omor, mi s-a făcut milă de el /// lasă că ştie viaţa ta cu ce să-l servească, nu mai vorbeşte deloc după".

De aici, reiese că făptaşul îi pregăteşte ceva victimei, lucru care s-a şi întâmplat în urmă cu două zile, tot la sala de sport.

Criminalul de 20 de ani a fost arestat preventiv miercuri pentru 30 de zile, pentru omor, în urma deciziei TMB. 

×
Subiecte în articol: injunghiat
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close