Antena 3 CNN Actualitate Întâlnire crucială la Guvern între Eugen Teodorovici și primari. Ministrul Finanțelor vrea impozitarea pensiilor de lux

Întâlnire crucială la Guvern între Eugen Teodorovici și primari. Ministrul Finanțelor vrea impozitarea pensiilor de lux

Întâlnire crucială la Guvern între Eugen Teodorovici și primari. Ministrul Finanțelor vrea impozitarea pensiilor de lux
17 Iul 2019   •   11:33

UPDATE Miercuri a avut loc o întâlnire la Guvern între Ministrul de Finanțe și administrațiile locale din țară.

Peste 4000 de pensii speciale depăşesc 10 mii de lei şi vor fi impozitate. Acestora se adaugă altă 300 de pensii  normale care sunt mai mari de 10 mii de lei şi care, la rândul lor vor fi diminuate, aşa cum a anunţat ministrul de Finanţe. Este soluţia prin care statul încearcă să adune bani la buget pentru a acoperi deficitul bugetar.

----------------------------

Miercuri are loc o întâlnire importantă la Guvern între Ministrul de Finanţe şi administraţiile locale din ţară.

Primarii au precizat că nu mai au bani să funcţioneze până la finalul anului. Situaţia bugetelor este dezastruoasă pentru mai mult de jumătate dintre oraşe, transmit reprezentanţii Asociaţiei Oraşelor din România.

Gabriela Firea nu a fost invitată de Eugen Teodorovici la această discuţie despre fondurile locale, pe motiv că ar fi o întâlnire între reprezentanții asociației municipilor.

 Primarul general Gabriela Firea spune că Primăria Capitalei are un deficit de un miliard de lei şi le-a trimis o scrisoare reprezentanţilor din Guvern. 

×
Subiecte în articol: Eugen Teodorovici Gabriela Firea
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close