Antena 3 CNN Actualitate Iolanda Nicolaescu: A fost un "paznic" din partea Patriarhiei ca nu cumva să vină vreun preot şi să facă slujbă

Iolanda Nicolaescu: A fost un "paznic" din partea Patriarhiei ca nu cumva să vină vreun preot şi să facă slujbă

Iolanda Nicolaescu: A fost un "paznic" din partea Patriarhiei ca nu cumva să vină vreun preot şi să facă slujbă
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Ian 2013   •   13:21

Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu Nicolaescu, a declarat în direct, în cadrul emisiunii "Ediţie de Week-end", la Antena 3, că a existat un reprezentant al Patriarhiei Române prezent la incinerarea regizorului.

"A fost un paznic din partea Patriarhiei ca nu cumva să vină vreun preot şi să facă slujbă. Se poate aşa ceva?"

Trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu a fost incinerat sâmbătă, în jurul orei 12.00, la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare, la ceremonia de incinerare participând familia, prietenii şi apropiaţii regizorului, printre care s-a aflat şi fostul preşedinte Ion Iliescu.
   
Sergiu Nicolaescu, care a decedat joi, la vârsta de 82 de ani, a fost incinerat conform propriei dorinţe. Dana Nicolaescu, soţia regizorului, a declarat joi că incinerarea a fost "dorinţa expresă" a soţului său, pe care i-a respectat-o, şi a solicitat presei să trateze "cu decenţa şi respectul cuvenit tragicul eveniment cauzat prin dispariţia soţului ei".




×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close