Antena 3 CNN Actualitate Nu credea în coronavirus și îi critica pe toți cei care purtau masca. Dar jandarmul a murit răpus de virus la doar 43 de ani

Nu credea în coronavirus și îi critica pe toți cei care purtau masca. Dar jandarmul a murit răpus de virus la doar 43 de ani

Un jandarm din Sibiu care nu credea că virusul SARS-CoV-2 există cu adevărat și încuraja oamenii să nu poarte mască a murit la vârsta de 43 de ani, după ce s-a infectat cu acest virus.

Nu credea în coronavirus și îi critica pe toți cei care purtau masca. Dar jandarmul a murit răpus de virus la doar 43 de ani
Sursa foto: Facebook / Ionut Campean
de Laura Dinu    |    30 Oct 2020   •   10:45

Deși a ajuns la spital și a primit tratament, medicii nu i-au mai putut salva viața pentru că boala i-a afectat grav plămânii. 

Nu a crezut în existența bolii până nu s-a îmbolnăvit chiar el

Jandarmul nu a crezut în existența bolii până în momentul în care chiar el s-a îmbolnăvit. Obișnuia să posteze pe pagina sa de pe o rețea sa de socializare diferite mesaje prin care arăta clar că nu crede în existența bolii. Mai mult decât atât, îi jignea mereu pe cei care purtau mască și se întreba, retoric, cu cât sunt plătiți românii care spun că sunt infectați cu coronavirus. 

Ultimul mesaj de acest fel a fost publicat în data de 20 octombrie, în ciuda faptului că la acea dată, jandarmul era deja bolnav. 

”Eu lupt de 5 zile și nu am câștigat încă nimic în lupta cu boala”

Pe data de 23 octombrie a ajuns la spital în stare destul de gravă, a venit prin Unitatea Primiri Urgențe și a ajuns pe secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean din Sibiu. Acolo a primit tratament, însă, după numai câteva zile, a făcut un selfie de pe patul de spital pe care l-a postat pe o rețea socială alături de un mesaj prin care explica tuturor celor care sunt ca el și nu cred în existența virusului că lupta cu boala este deosebit de grea.

Din nefericire, jandarmul a pierdut lupta cu noul coronavirus pe patul spitalului din Sibiu, unde a făcut stop cardio-respirator, în ciuda faptului că medicii i-au administrat toate medicamentele necesare tratării infecției. 

Ionuț Câmpean era căpitan în cadrul Jandarmeriei Sibiu. Anunțul cu privire la moartea acestuia a venit din partea instituției unde era angajat, pe o rețea socială: 

O veste tristă ne-a cutremurat pe toți în această dimineață.

Colegul nostru, care era internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu fiind confirmat pozitiv în urma testării SARS-Cov-2, a încetat din viață.

Suntem alături de familia îndurerată şi resimțim, cu profund regret, pierderea unui camarad de nădejde și a unui om bun.

Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!”, se arată în anunțul postat de Jandarmeria Sibiu. 

 

×
Subiecte în articol: jandarm Sibiu
Parteneri
Schimbări majore la facturile de curent! Noi informații utile pentru clienți
x close