Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Adrian Ursu: "M-a sunat cineva astăzi și mi-a spus că a văzut-o pe doamna Kovesi în oraș"

Adrian Ursu: "M-a sunat cineva astăzi și mi-a spus că a văzut-o pe doamna Kovesi în oraș"

Adrian Ursu: "M-a sunat cineva astăzi și mi-a spus că a văzut-o pe doamna Kovesi în oraș"
08 Ian 2017   •   22:22

Realizatorul Antena 3 Adrian Ursu a explicat, duminică seară, într-o ediție specială, că a fost sunat de o persoană care i-a spus că a văzut-o pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, în oraș.

Procurorul-șef DNA a dispărut din spațiul public, după înregistrările prezentate de Sebastian Ghiță.

“Astăzi m-a sunat cineva pe la ora 16:00. Și mi-a transmis că a văzut-o pe Laura Codruța Kovesi. Care era de mână cu cineva. Se plimbau în zona Perla – Dorobanți. Și nu erau chiar singurei pe lume, ci încă cu patru hăndrălăi după. Acuma, eu am l-am întrebat pe cetățean dacă este sigur că e Laura Codruța Kovesi și omul mi-a zis că este sigur. Acuma, nu știu dacă acesta a fost adevărul, dar e semn bun. Înseamnă că mâine va merge la convocarea la Ministerul Justiției”, a explicat Adrian Ursu.

Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, Procurorul General Augustin Lazăr și șeful DIICOT, Daniel Horodniceanu, au fost convocați luni la Ministerul Justiției, unde urmează consultări cu ministrul de resort.

Ministrul Justiției vrea să îi consulte pe cei trei oficiali în legătură cu o serie de proiecte de legi dar și pentru bugetele celor trei instituții.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close