Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Alina Bica: Coldea nu va păți nimic, niciodată. Cum explică fosta șefă a DIICOT acest lucru

Alina Bica: Coldea nu va păți nimic, niciodată. Cum explică fosta șefă a DIICOT acest lucru

Alina Bica: Coldea nu va păți nimic, niciodată. Cum explică fosta șefă a DIICOT acest lucru
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    19 Ian 2017   •   00:24

Alina Bica, fost şef al DIICOT, a spus miercuri, la Antena 3, că ea crede că Florian Coldea nu va păți nimic, niciodată.

"Eu consider că domnul Coldea, având în vedere câte persoane au discutat de domnia lui şi ceea ce au făcut în doi ani de zile, ar fi trebuit să existe o verificare mult mai serioasă. Cu actuala orientare la nivelul DNA şi cu doamna Kovesi acolo, prietena domniei sale, niciodată Coldea nu va păţi nimic în această ţară, indiferent ce va face", a declarat Alina Bica, miercuri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

”Îl aştept să vorbească", a spus mai spus Bica, referindu-se la generalul în rezervă Coldea.

Reacţia Alinei Bica vine după ce Florian Coldea a fost trecut în rezervă, la cererea lui, după ancheta demarată de SRI în urma dezvăluirilor lui Sebastian Ghiţă. Rezultatul anchetei a arătat că Florian Coldea nu a încălcat legea, fiind propusă revenirea lui în funcţia de prim-adjunct al directorului SRI. Instituţia a anunţat însă că acesta a cerut trecerea în rezervă, decretele fiind semnate ulterior de Klaus Iohannis.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close