Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Bunica de 90 a Anei Maria Pătru, la DNA: „S-a speriat și a început să plângă. Este bolnavă și amărâtă, nu merita”

Bunica de 90 a Anei Maria Pătru, la DNA: „S-a speriat și a început să plângă. Este bolnavă și amărâtă, nu merita”

Bunica de 90 a Anei Maria Pătru, la DNA: „S-a speriat și a început să plângă. Este bolnavă și amărâtă, nu merita”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    03 Oct 2017   •   22:54

Bunica fostei şefe a Autorităţii Electorale Permanente Ana Maria Pătru a fost chemată să dea declarații la DNA, în dosarul în care nepoata sa este acuzată pentru fapte de corupție.

Ana Maria Pătru a povestit, marți seară, la Antena 3, cum a reacționat bunica sa când a aflat că este chemată la DNA.

„Luni a primit o citație pentru a se prezenta la DNA. S-a speriat, era disperată, a început să plângă. A sunat-o pe mama mea care apoi m-a sunat pe mine. Bunica mea locuiește la 400 de kilometri de București. Abia am adus-o aici, iar miercuri o vom duce la DNA Ploiești. Starea ei de sănătate este precară. Merge în toiag, cocoșată. Este supărată în suflet pentru ce i se întâmplă. Bunica mea are 90 de ani, abia își duce anii în cârcă. Este bolnavă și amărâtă, nu merita. (...)Probabil eu sunt vinovată, procurorii mă vor pe mine. Îmi terorizează bunica, mi-au terorizat și copilul, probabil că urmează și mama cât de curând”, a spus Ana Maria Pătru la Antena 3.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close